Werkwijze en tarieven

Als portretfotograaf fascineert het mij hoeveel de uitdrukking van een gezicht kan vertellen en het bij iedereen zijn eigen verhaal vertelt. Op professionele wijze maak ik sfeervolle karakterportretten, waarbij iemand in zijn meest pure en eigen vorm is vastgelegd.

Tijdens het fotograferen staan we volledig stil bij het moment, om met aandacht een blijvende herinnering te maken. Voorafgaand aan de shoot is er contact om eventuele vragen en wensen te bespreken.

Het complete pakket is te boeken voor een eigen portret of om kado te geven. Uitgebreid en zonder verborgen kosten is de prijs van een individuele sessie € 295,-

Mijn doel is om iedereen te verrassen met de mooiste kant van zichzelf, waarbij karakter, emotie en persoonlijkheid voorop staan.

Werkwijze

Werkwijze

Om de geportretteerde in een vertrouwde omgeving volledig zichzelf te kunnen laten zijn, fotografeer ik aan huis. Een andere locatie is bespreekbaar, zolang het een omgeving is waar diegene op zijn/haar gemak is.


Van dichtbij gefotografeerd worden, maakt het intiem en vrij direct. Portretten kunnen dan ook snel als confronterend worden ervaren. Tijdens de fotoshoot is het daarom vooral belangrijk dat er een ontspannen en ongedwongen sfeer is. In het contact dat in korte tijd wordt opgebouwd, werk ik ernaar toe om de ander niet meer bewust in de camera te laten kijken en volledig als zichzelf voor mij te zitten.


Zowel de kracht als de kwetsbaarheid mogen er zijn. Ik zoek ernaar om het karakteristieke vast te leggen. Ik werk één op één met de geportretteerde, familieleden of vrienden zijn dan ook niet aanwezig tijdens de shoot.


Na afloop selecteer ik drie unieke beelden uit het resultaat van de fotoshoot. Deze beelden bewerk ik handmatig na. Ook hierbij kan worden uitgegaan van de vanuit mijn ervaring professionele en kritische kijk.

Tarieven

Totaal prijs

Het complete pakket voor een individuele fotosessie kost € 295,-
Er zijn geen verborgen kosten, het totale pakket bevat:


  • Een fotoshoot aan huis van een uur
  • Selectie beelden en digitale bewerking
  • Eindresultaat van 3 unieke en handmatig bewerkte portretten
  • Inclusief 3 prints op luxe fotopapier, afmeting 13 x 18 cm
  • Digitale bestanden in lage en hoge resolutie, naar eigen wens af te drukken in ieder formaat. En onbeperkt te delen met familie en vrienden.
  • Printadvies
  • Inclusief 21% btw.

Tot 30 kilometer enkele reis vanaf Maarn (Utrechtse Heuvelrug, provincie Utrecht) gelden geen reiskosten. Hieronder vallen onder andere steden als Utrecht en Amersfoort. Daarboven zijn de kosten 50 cent per kilometer.


Voor het fotograferen van meerdere personen, individueel of samen, of andere wensen kunt u het beste contact opnemen voor een prijs opgave. Als er meerdere mensen tegelijkertijd worden gefotografeerd, zijn de kosten en totaalprijs lager. Graag bespreek ik de mogelijkheden.